Feedback pozitiv

Zilele de joi nu au ceva anume care să le facă speciale. Poate doar faptul că fac trecerea spre cea mai fericită zi a săptămânii (aşa zic studiile cel puţin). De regulă, sunt zile pline, obositoare, în care totul trebuie pregătit înainte ca să ne apuce finalul de săptămână cu treburile neterminate.

Poate că lucrurile nu au decurs exact aşa cum te-ai aşteptat. Poate chiar ai făcut, ai spus ceva ce nu se cuvenea. Poate, dinpotrivă, ai trăit câteva momente plăcute şi ţi-ai fi dorit să dureze mai mult. Cu siguranţă eşti obosit, plin de gânduri şi de planuri. Aşadar, în seara aceasta cu adevărat minunată, de toamnă molcomă şi răbdătoare, vreau să te fac să te simţi bine. Vreau să-ţi oferi feedback pozitiv. Eşti pregătit? Aşează-te comod şi ascultă-mă.

Te prinde bine parfumul delicat pe care îl porţi şi pielea ta simte uimitor şi adierea delicată a vântului, şi răcoarea neîntârziată a picăturilor de ploaie.

Şi ia uite, pielea ta elastică şi fină îţi acoperă toate oasele şi toţi muşchii. Eşti fabulos!

Iar felul în care exişti, felul în care ocupi timpul şi spaţiul este extraordinar! Stai mai drept decât oricine.

Să-ţi mai spun ceva: dacă toţi oamenii ar putea aprinde lumina la fel de bine cum faci tu, lumea ar fi un loc mai bun. Faci o treabă excelentă.

Este nevoie de mai mulţi oameni care să inspire şi să se exprime la fel de puternic cum o faci tu. Mă captivează felul în care respiri şi transformi oxigenul în energie pentru fiecare celulă a corpului tău.

Iar mulţi încă nu ştiu gândurile şi ideile pe care le ai, dar îţi spun că sunt foarte bune. Este fabulos ce neuroni fantastici ai şi ce sinapse superbe! Iar oasele îţi sunt drepte şi puternice!

Unii probabil că nu vor recunoaşte, dar râsul tău este molipsitor. Iar curbele delicate care desenează un zâmbet pe faţa ta sunt perfecte!

Sunt sigură că mănânci supă mai bine decât oricine altcineva. Că închizi o uşă la perfecţie. Că faci cele mai rotunde noduri la şireturi. Şi că ultimul tău gând, înainte de culcare, este îndreptat spre ceva frumos. Mă bucur că eşti o fiinţă aşa deosebită!



În rest, găseşte pe cineva care ştie că nu eşti perfect, dar care te tratează ca şi cum ai fi. Sper să că te simţi mai bine şi că feedback-ul pozitiv te-a hrănit cu ce e mai bun pentru sufletul tău.


(Text pe o idee a TheBrothersReidell)

4 comentarii:

Liana said...

Multumesc Denisa !
Ca de critica m-am saturat, macar de ar fi feedback negativ si doar atat !

Denisa said...

@Liana: cu plăcere :)

raluca said...

Ha ha ce tare! Am ris cu lacrimi! :=)) "Maninci supa mai bine ca oricine altcineva" si "neuroni fantastici" sunt cele mai funny! Multumim frumos! Iar tu ai cea mai buna viteza de tastare pe care am intilnit-o si iti sta mereu parul bine! Cum faci asta? :D

Denisa said...

@raluca: mulţumesc şi eu pentru feedback-ul pozitiv :)

Post a Comment