A fost odată...

Bateria telefonului facea beep din 10 în 10 secunde, semn că discuţia urma să se termine. Fuseseră aproape 8 ore pline de planuri, imaginaţie dulceagă, promisiuni şi mai ales visat cu ochii deschişi. Încă o noapte de toamnă lungă, de privit la aceeaşi lună dodoloaţă şi de trimis poze în întunericul nopţii, cu nimicuri întâmplate pe două străzi aflate la mii de kilometri - care vibrau la unison de câteva luni bune. 

Îşi promiseseră că nicio conversaţie nu se va termina cu "la revedere", pentru că ştiau că niciodată nu aveau să termine toate vorbele pe care le năşteau unul pentru celălalt. Îşi promiseseră că vor cumpăra baghete cu ierburi mediteraneene. Că se vor plimba seara pe lângă turnul luminat feeric din fotografia ei preferată. Surprinzător, turnul era singurul element din universul lui de care ea se îndrăgostise. În jurul turnului se vor înfiripa atâtea clipe de neuitat, de care ea habar nu avea. Şi, mai ales, îşi promiseseră că vor degusta bunătăţi la târgul ce se deschidea în doar câteva zile.

Acum însă trebuia să închidă - bateria îi obliga.

Era doar 5:30 dimineaţa. Soarele se zărea timid în lumea ei, în care toată visarea dulce de la răsărit abia începea. Într-o oră urma să plece spre serviciu, să lase deoparte turn, să uite toate promisiunile şi să se arunce în nebunele 24 de ore care o mai despărţeau de drumul spre lumea lui. 24 de ore în care trebuia să lase totul gata, pentru ca - fără griji - să se adâncească în tot universul lui cu iz de ierburi mediteraneene, de zâmbet, planuri, imaginaţie dulceagă, promisiuni şi mai ales visat cu ochii deschişi. O viaţă înaltă cât o catedrală.

(continuarea aici)

1 comentarii:

Melissa Juanfran said...

Am primit cardul meu ATM deja programat și golit pentru a retrage maxim 5.000 $ zilnic pentru un maxim de 31 de zile. Sunt atât de fericit în legătură cu acest lucru, deoarece am luat-o pe mine și l-am folosit pentru a obține 155.000 dolari. MR MIKE COX eliberează cardul doar pentru a ajuta pe cei săraci și nevoiași, deși este ilegal, dar este ceva frumos, care va ajuta dificultățile dvs. financiare la o schimbare de nivel financiar. Și nimeni nu este prins atunci când utilizați cardul pentru carte este bine program și foarte activ. ia-ți ala de la el. Doar trimite-i un e-mail pe bestatmhack01@gmail.com ACESTEA ESTE 100% REAL. SUNT BENEFICIARUL ACESTORA. HACKERS EMAIL: bestatmhack01@gmail.com or whatsapp on +12677236743

Post a Comment