Povestea marului stricat - despre Steve Jobs, de Denisa Stamate

Umbla vorba pe Facebook ca Denisa are mere. Denisa fiind eu, merele fiind ale lui Steve. Jobs.

Sa explic.
La inceputul saptamanii, imediat dupa publicarea editorialului meu pe Majesty, Alina - care este redactor la revista Semnele Timpului - m-a intrebat daca mi-ar placea sa scriu un guest post pentru site-ul revistei. Voi care ma cunoasteti, stiti ca nu refuz nicio invitatie de a scrie, cu conditia sa fie ceva care sa ma intereseze. Si care sa nu fie despre imoral, ilegal sau despre politica. Asa ca am spus da din toata inima, m-am pus la treaba si nu am dormit 2 nopti de emotie, dar astazi va pot spune ca articolul este gata si poate fi citit aici.

Mai grozav decat articolul acesta este faptul ca am onoarea, placerea, responsabilitatea de a si lucra part-time pentru Semnele Timpului, o gura de oxigen pentru perioada aceasta in care ma straduiesc sa imi gasesc un loc de munca in relatii publice - nu, nu am renuntat la rezolutie. Asadar, sunteti martorii implinirii unui vis de-ale mele, si anume sa castig bani din scris. It's a terrific beginning of a year!
Multumesc ca mai sunteti pe aici si ma cititi, voi, putinii care mai treceti pe aici, dupa ce multi si-au pierdut interesul in blogul acesta si in persoana mea dupa intoarcerea mea din Anglia. 

Va imbratisez cu drag,

14 comentarii:

Jovi said...

Felicitari, Denisa, asta e si un vis de-al meu, sa castig bani din scris (ideal ar fi sa castigam numai din scris :) )

Jovi said...

P.S. Linkul noului articol nu e bun...

Zazuza said...

ce-are Anglia cu blogul? pffff. felicitari! e o veste minunata!

Denisa said...

@Jovi: multumesc si am corectat! Poate ca e doar un vis, putini se pot intretine numai din asta, dar recunosc faptul ca, macar la nivelul psihologic, am o incredere mai mare in ceea ce pot. Tu scrii mult mai bine decat mine, trebuie sa iti gasesti nisa, doar atat :) Eu am incredere mare in tine si te citesc

Denisa said...

@Zazuza: cum ce are? Denisa era mai interesanta cand locuia peste tari, aducea exotism si intretinea artificial visul celor care visau sa ajunga in UK. Oportunisti, ce sa zic :)

Zazuza's Gulaschsuppe said...

fis. prostii. eniueiz, cred ca primul link din text duce gresit.

Denisa said...

@Zazuza: cred ca ai simtit ironia. Da, Denisa a avut de pus 3 link-uri si pe 2 le-a gresit. Deh...
Trimiterea la Facebook e in timeline-ul meu, tu poti vedea

Elena said...

Felicitari pentru oportunitatea aceasta si sa stii Denisa ca eu te citesc si daca te-ai muta la tara :)

Denisa said...

@Elena: asta e reconfortant :)

Ingrid said...

Super. Bafta! :)

Denisa said...

@Ingrid: multumesc frumos de tot! Tu ai reusit ceva cu locul de munca?

Ingrid said...

Not yet. Lucrurile se misca mai greu decat credeam. Cumva tot se va rezolva si, pentru ca unii oameni inca imi citesc blogul ca sa afle ce am rezolvat, voi scrie o postare in ziua cand voi semna contratul la noul job(sper sa fie cat mai curand).

raluca said...

Oau, bun articol! Pacat ca exista atitea subiecte de genul asta in realitate... Despre Apple nu stiam, sunt mai informata cu ceva astazi.
Felicitari pt angajare si la mai mare! :)

Denisa said...

@Ingrid: tinem pumnii!
Raluca: nu e chiar o angajare, e colaborare. Tot caut ceva full time in PR :D
Ma bucur ca ti-a placut si ma bucur si pentru mesaj :)

Post a Comment